"Alanlarında çok başarı olan iki hukukçunun kızlarının işlediği bir cinayet sonucu adalete güvenmek yerine yanlış karar vermeleriyle birlikte tersine dönen dünyalarını anlatıyor dizi." Dün gece 3. bölümüydü ilk iki bölümü izlerken ruhum sıkıldı, Öyle iyi bir oyuncu ki, Helin Kandemir Cemre'nin benim kızım olmadığı için şükrettiğimi söyleyebilirim. Yeni bir yıldız doğuyor. Cemre'nin hırçınlığı ve hasta düşüncelerini öyle güzel aktarıyor ki izleyiciye. İzledikçe Cemre'nin nasıl bir hasta olduğunu görüp hem sinirleniyor hem üzülüyorum.


Erdal Beşikçioğlu'nu çok severim başarılı oyuncu her rolün hakkını veriyor malumunuz. Görünürde mükemmel bir aile olan Fırtına Ailesinin, nasıl defolu olduğunu görünce sahte hayatlar yaşayanlara imrenmeyin demek geldi içimden. İnstagramda şaşalı hayatlarını insanın gözüne sokan mükemmel çiftlerin içinde kim bilir ne kıyametler kopuyor. Mükemmel bir bahçesi olan bu güzel malikanede yaşananların iç yüzü hiç de göründüğü gibi harika değil.

Nur Fettahoğlu'nun saçlarına ve kolyelerine bayıldım. O topuklularla evde bile dolaşması azıcık konik gelse de nasıl iyi bir oyuncu olduğunu bir kez daha kanıtlamış. 

Bu kadar kolay mı bir insanı öldürmek? sorusu içimi titretti. Şeytana uymak bu kadar kolay ve hastalıklı bir şey. Çocuklarımızı daha küçükken gözlemlemeli ve rahatsız edici bir kişilik bozukluğu varsa profesyonel yardım almalı, ihmal etmemeli asla. 

Aldatma konusunda adam ve kadının bu kadar zayıf olabileceğini düşünmek beni rahatsız etti. Nefsine, zaaflarına kolayca yenik düşen kadın ve erkekler var maalesef kolayca eşini aldatan. Evlilik karşılıklı bir sözleşme oysa ki. Bu sözleşmeyi tek taraflı feshedemezsin. Bir anlık heves ve tutku uğruna o güzelim aileyi yıkmak ne derece mantıklı. Ne diyeyim bilemedim, tabi gerçek hayatta da oluyor ve olacak böyle durumlar. Yalan dolan ile aile aile olabilir mi? Allah şeytana uydurmasın diyorum. 

Dizi konusu, oyuncuların performansı ve hikayesi açısından çok güçlü. Dayanabilirseniz bu kadar kötülüğe izleyin derim. Benim gibi yüreğinize bir öküz oturuyorsa her seferinde boş verin izlemeyin. O güzel canınızı bir dizi için bunaltmaya gerek yok :)))

8 Yorumlar

  1. Ben de takip edeyim süper kadroymuş...sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet biraz iç sıkıcı olsa da güzel dizi

      Sil
  2. Ben Yasak Elma yı izliyorum pazartesileri:) ama Kağıt Ev de internetten takipteyim. Erdal Beşikçioğlu olunca kaçırmam. Genç oyuncu daha öncede bir kaç dizide oynadı, geleceğin yıldızlarından sanırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. pazartesiye alınmış günü izleyebilirsin

      Sil
  3. Ben de hem izliyor ,hem darlanıyorum.Ama oyunculuklar oldukça iyi.Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. hımm duymadım bi bakayım, bi de fatma adlı dizi varmış, ona da baksam işallah :) kağıt ev adında iyi bir roman var ayrıca, yabancı yani :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet romandan uyarlanmış haklısın canım

      Sil