Barış Özcan-Az Bilinen Filmler Listesi


Barış Özcan'ın Clubhouse sohbetinde bahsedilen az bilinen filmler listesine üstteki linkten ulaşabilirsiniz.
Clubhouse'ı faydalı kullanımına örnek olabilecek bir çalışma olmuş. YouTube videolarından bir çok şey öğreniyorum. Eşi Devletşah'ın Dünyanın farklı yerlerinden insanlarla amatör bir şekilde Clubhouse'da Radyo Tiyatrosu yapmasını takdir ettim açıkçası.

Bakalım günler ilerledikçe nasıl etkileşimler olacak? Ancak boş yapılan odalarda fazla vakit harcayıp da zamanı ziyan etmemek gerek.

Dün gece Emily in Paris'i izledim, Paris'in güzelliğini, rengarenk cıvıl cıvıl bir genç kadının eğlenceli hayatını izlemek ve kafa dağıtmak isterseniz, öneririm.
Son zamanlarda Aamir Khan Fimlerini seviyorum. İzlemediyseniz mutlaka, Dangal, PK, SuperStar , 3 Idıot ve diğerlerini izleyin. Eğlenceli, düşündürücü ve öğretici filmlerinde; kadın hakları, yoksulluk, çocuk hakları, din adamı kılığında insanları sömüren kişiler ve batıl inançlarla mücadele gibi sosyal problemlere, kast sistemi, sati geleneği (kadınların, eşleri ölünce yakılması) gibi ülke sorunlarına vurgu yapıyor.
YouTube'da İbrahim Selim'in Zorlu Performans Sanatları Merkezi kanalından yaptığı programını çok beğeniyorum. Burcu Biricik ile bölümünü izledim bu pazar, ne kadar samimi, içten ve doğal olduğunu gördüm. Zaten yer aldığı projelerde performansını sevdiğim bir oyuncuyu tanımak hoşuma gitti.

10 Yorumlar

  1. Emily in Paris dizisinde benim dikkati en çok çeken, Fransız insanın kendini çok yüksekte görüp, Amerika gibi bir ülkenin vatandaşını küçümsemesi olmuştu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle haklısın
      eğlenceli kafa dağıtmak için izlenebilecek bir dizi

      Sil
  2. Ne tesadüftür ki ben de bugün Barış Özcan' ın bahsettiğiniz videosunu izledim. android telefonlar için o programların hazırlanmasını dört gözle bekliyorum. Cidden detay ve çok iyi bilgiler aktarıyor videolarda. Emily in Paris' i yayınlamıştım ben de blogda. Çok neşeli bir dizi, hayat veriyor insana. Sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Barış Özcan'ın videoları çok ufuk açıcı ben çok seviyorum

      Sil
  3. saool izlemediklerime bakatım, gadjo dilo en sevdiklerimdendir yaa, tony gatliff yönetmeni, hiçbir filmini kaçırmaaam :)

    YanıtlaSil
  4. PK güzel bir filmdi, zorlu performansta İbrahim Selim beyi ise severek takip ediyorum. Barış Özcan'ın eskisi gibi içerik üretemediğini düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  5. Nerede o eski Barış Özcanlar...

    YanıtlaSil