Instagramdaki sayfasında @annem-ekmegi olarak tanıdığım Tülay Polat o nefis doğal ekşi mayalı ekmeğinin lezzeti ile hayatıma girdi. Yaptığı ekmeklerin yanı sıra Tülay’ı da tanıdıkça çok sevdim, hayata bakışı, güler yüzü ve azmi ile birçok kadına örnek olacak bir profil çiziyor. Ankara’da Alacaatlı Caddesinde yeni açtığı TAS’H BAKERY PATISSERİE mekanında bir araya geldik ve Tülay’a merak ettiğim soruları yönelttim.

Röportajımızın tamamını okumak için lütfen buraya bir TIK fatma.erdem.com

 EKŞİ MAYALI EKMEKLERİM TAŞ DEĞİRMEN UNLU VE KATKISIZ MAYALI

Ankara’da son zamanlarda popüler olan Alacaatlı Caddesi’nde açtığın TAS’H BAKERY PATISSERIE’DEN bahseder misin bize? Oraya gelenlere ne vaat ediyorsun?

TAS’H BAKERY PATİSSERIE, aynı anda kafe, pastane ve fırın konseptlerini geniş ürün yelpazesinde birleştirirken, ürünlerini fabrikasyon ya da seri üretim şeklinde değil, anne elinden çıkmasıyla özgünleşiyor. Geleneksel lezzetleri dünya mutfağıyla harmanlayıp müşterilerimize sunduğumuz, dekorasyonu ve mimarisi tamamen bize ait olan işletmemizde ayrıca 3. nesil nitelikli çekirdek kahve ve yine kendi üretimim olan butik çikolata da yer almaktadır. Ekşi mayalı ekmeklerimde kullandığım taş değirmen unu ve katkısız mayam ise mutlaka denenmesi gereken ve ekşi mayalı ekmeğe karşı önyargıları kıracak lezzette. İddia ediyorum, bağımlısı olacaksınız.

0 Yorumlar