Sosyal medyadan beni takip edenlerin bildiği üzere; Ocak ayından itibaren her ay Ankara’da Daniska Medya ve Sanat sahnesinde “Mavianne ile Sohbetin Daniskası” adında bir program yapıyorum. Yıllardır çok geniş yelpazede (sanatçılar, yazarlar, başarılı iş insanları ve girişimci kadınlar vb.) fatmaerdem.com’da yaptığım röportajlarımı sahneye taşıdım, inter aktif bir sahne şovu oluyor, seyircilerin geri dönüşleri ve alkışları bana doğru yolda olduğumu söylüyor.

Ocak ayı konuklarım; Diorama sanatçısı Melih Şentürk ve resim öğretmeni, hikaye anlatıcısı, giyinilebilir sanat yapan, tasarımcısı eşi Behlül Şentürk’tü.

Şubat ayı konuklarım; aynı zamanda Ünyeli hemşerilerim de olan, geleceksel gıda tasarımcısı, ünlü diyetisyen Elvan Odabaşı ve Epster ortağı, aksesuar tasarımcısı Elvin Odabaşı Pekiyi’ydi.

Mart ayı konuğum; Türkiye’nin kadın girişimcisi seçilen, kimya mühendisi, Doğu Geri Kazanım Şirketi ve Dönüştüren Kadınlar Derneği kurucusu Nagihan Yılmaz’dı.

Mayıs ayı konuklarım; besteci, müzisyen, senfoni orkestrası şefi Musa Göçmen ve altın madalyalı bir pasta şefi olan eşi Müge Göçmen’di.

Konuklarımın enerjisi, seyircinin sohbete katkısı ve mekanın samimi, sıcak enerjisi herkese iyi geliyor, neşeli, öğretici ve dinlendirici iki saat geçiriyoruz birlikte. Geriye dönüp baktığımda “iyi ki” diyorum, cesaret ve azimle bu işe soyunmuşum.

Hayal kur! Olumlu düşün istediğin olsun! Evrene mesaj gönder gelsin!

Söylemleri bu aralar çok moda ve revaçta bildiğiniz üzere. Sadece hayal kurup, düşünmek ve olmasını yattığın yerden istemekle olmuyor, bu sistem böyle işlemiyor. Şöyle bir yol izlemek gerekiyor; Tüm gayretin ile hayalinin gerçekleşmesi için çalış, cesaret gösterip ilk adımı at, bu yolda önüne çıkan engeller karşısında pes etme, o engelleri aş ve sonuca ulaş. Bu aşamalardan moralimizi yüksek tutup azimle geçebilirsek hayalimizi gerçekleştirebiliyor ve başarıya ulaşabiliyoruz.

O nedenle diyorum ki, hayalinizle ilgili yapılan olumsuz yorumlara kulaklarınızı kapatın, cesaretinizi kıran tüm eylemlere sırtınızı dönün, sizi yolunuzdan saçma nedenlerle ve alaylarla çevirmeye çalışanlar karşısında dimdik durun. Sonuç, eminim çok güzel olacak.

Size gönülden destek veren, her zaman yanınızda duran dostlarınız ve sevdikleriniz, size güvenen tanıdıklarınız var ise, bu yolculuk tadından yenmez bir duruma geliyor. Ben çok şanslıydım her zaman çevremde bana maddi ve manevi destek olan yüreği güzel insanlar var. Hayattaki en büyük zenginliğimin; yıllarca özenle ilmek ilmek ördüğüm güzel ilişkiler olduğunu görmek beni her şeyden çok mutlu ediyor.

Haziran ayında sezonun son söyleşisini yapacağım Ankara’da olanları beklerim, diğer söyleşilerimin nasıl geçtiğini merak ediyorsanız eğer; “maviannmavianne” instagram adresime göz atabilirsiniz.

1 Yorumlar