Anıl Ercan bize Veganlık hikayesini anlatacak bu söyleşimizde. Vejeteryanlık ve veganlık arasındaki fark nedir? Bir insan nasıl vegan olur, en çok hangi aşamasında zorlandı? Et yemekten ve hayvansal gıdalardan onu soğutan neden nedir? gibi sorularımı yanıtladı.

BİTKİSEL YÜZLERCE GIDA MEVCUT 

Annenizle Türk Mutfağının sevilen yemeklerinin vegan versiyonlarını yaptığınız bir YouTube kanalınız ve Vegan_tariflerim insagram hesabınız var. Burada değişik tarifler paylaşıyorsunuz.  Hayvansal gıdalar kullanmadan yemek yapmak zor olmuyor mu? 

Evet, özellikle Türk mutfağının sevilen lezzetlerini tercih etmeye çalışıyoruz. Amacımız sadece tarif paylaşmak değil, aynı zamanda insanların Veganlığa geçişini kolaylaştırmak. Bir çok kişi damak zevkinden ödün vermek istemiyor. Dolayısıyla onlara bu konunun düşündükleri kadar zor olmadığını göstermeye çalışıyoruz. Sağlıklı ve sömürüsüz bir yaşamın bitkisel beslenerek mümkün olduğunu aktarmaya çalışıyoruz. Hayvansal gıdaları kullanmadan yemek yapmak çok kolay. Çünkü hayvansal olarak sayabileceğimiz gıda sayısı iki elin parmaklarını geçmezken bitkisel olarak sayabileceğimiz yüzlerce gıda mevcut :)

Röportajımızın Tamamı için bir TIK lütfen;

FATMAERDEM.COM

0 Yorumlar