İLKAY BUHARALI RÖPORTAJI 

İÇİN BİR TIK LÜTFEN

İlkay Buharalı, İletişim Fakültesi mezunu başarılı bir haberci ve program sunucusu. “İlkay Buharalı Youtube Kanalında” çok farklı söylemleri olan ezber bozan konuklar ağırlıyor. Onlar gizlenen gerçekleri söylüyor, insana kendi hakikatini hatırlatmaya çalışıyor. Buharalı, insanoğlunun kendini sorgulamasına yol açıyor tüm bu konuklar vasıtasıyla. Hakikatleri unutturan bu sistemin içinde yaptığı programlarla “Ben kimim nerden geldim nereye gidiyorum?” sorularını bize sordurmayı hedefliyor. Onu bu aydınlatıcı videolarıyla tanıdım ve merak ettiğim soruları yönelttim kendisine.

Mehmet Ali Bulut, Deniz Erten, Sinan Canan, Gazi Özdemir, Olgun Aydoğdu, Azra Kohen, Zekeriya Efiloğlu ve Alişan Kapaklıkaya yayınlarını izlediğim konuklarınızdan başlıcaları. Konuklarınız doğru bildiğimiz yanlışları insanın yüzüne vuran gizli bilgileri açıklamaktan çekinmeyen kişiler oluyor genellikle, bu özel konukları nasıl seçiyorsunuz? Şimdiye kadar en etkilendiğiniz yayın ve konuk hangisi oldu?

Ben kimden etkileniyorsam, kime gerçekten soru sormak istiyorsam, kimin anlatacaklarını merak ediyorsam; o konukları ağırlıyorum programımda. Her biri samimiyetlerine %100 inandığım, birbirinden güzel insanlar. Birini bir diğerinden ayırırsam gerçekten haksızlık etmiş olurum. Saydığınız tüm bu kıymetli insanların dünyama ve kanalıma katkısı çok büyük oldu.

RÖPORTAJIN DEVAMI fatmaerdem.com'da

0 Yorumlar