Amazon Prime 'a üye olduk, Netflix'ten çıktık yıllar sonra. Artık izlenecek dizi ve film bulmakta zorlanıyorduk. Ayrıca fiyatı da çok yükselmişti neredeyse su faturası kadar oldu :))  Biraz da bu platformu deneyelim dedik. Dün akşam Mr. Robot dizisine başladık. Siber Güvenlik, bilgisayar hackerliği üzerine bir dizi. 4 sezonmuş, sevdim ben öneririm. Teknolojiye bel bağladığımız bu günlerde korkutucu gerçeklerle göz göze gelmek hoş olmasa da bir farkındalık yaratır belki.

Siz neler izliyorsunuz? Kaliteli dizi ve film bulmak gerçekten de zor oldu. TV'de sadece Salı geceleri Masumlar Apartmanı izliyorum. Gecelerimi okumaya ayırmayı tercih ediyorum arada Mahocumla film izliyoruz internetten. Üç saat bizim dizileri izlemek gerçekten de bana dayanılmaz geliyor artık, bir de reklam girince araya hiç çekilmez oluyor :((

Ankara'da hava buzzz, karlar eridi ancak, Mart ayında iyi soğuk yaptı. Özlemle baharın gelmesini bekliyorum. Sıcak günlerin gelmesi umuduyla içim kıpır kıpır.
Mr. Robot, Sam Esmail tarafından kaleme alınmış Amerikan psikolojik gerilim-dram televizyon dizisi.

Dizinin baş karakteri Elliot Alderson (Rami Malek), sosyal anksiyete bozukluğuÇoklu Kişilik Bozukluğu ve klinik depresyon ile boğuşan bir siber güvenlik uzmanı ve hacker'dır. Elliot, "Mr. Robot" (Christian Slater) lakabıyla tanınan bir anarşist tarafından "fsociety" adlı hacktivist gruba katılmaya davet edilir. Grubun amacı, dünyanın en büyük şirketler topluluğu olana E Corp'un finansal verilerini şifreleyerek tüm borç kayıtlarını yok etmektir.

Dizinin ilk bölümü 27 Mayıs 2015'te VoD servisleri üzerinden yayımlandı. Dizi, 24 Haziran 2015'te USA Network'te kanalında yayımlanmaya başlandı. İkinci sezon 13 Temmuz 2016'da, üçüncü sezon 11 Ekim 2017'de yayımlanmaya başlandı. Dizinin 13 bölümden oluşan dördüncü ve son sezonu 6 Ekim 2019'da yayımlanmaya başlandı.

Eleştirmenlerin büyük beğenisini kazanan Mr. Robot, En İyi Drama dalında Altın Küre Ödülünün sahibi oldu ve altı Emmy Ödülüne aday gösterildi.

Kaynak:Vikipedi

1 Yorumlar

  1. Konu itibariyle ilgi çekici ve dediğiniz gibi farkındalık yaratabilecek bir dizi. Biz halen Netflix e devam ediyoruz ama orada var mı kontrol edeceğim ☺️ Keyifli bir pazar günü olsun 🙏 🤗

    YanıtlaSil