Yeni yılın ilk günü annemle izleyebileceğim bir film aradım Netflix'te ve Gupse Özay'a karşı biraz önyargım olsa da Eltilerin Savaşı'nı izlemek istedik. Tahminimden daha güzel bir filmdi. Hele de bir sahne vardı öldüm gülmekten. Hamile kalmak için kocasının çevresinde dolanıp selam vermesi, sesli güldüm.
Meğerse bu sözler bu filme aitmiş, geç öğrenmiş oldum biraz ama olsun :))
  "kimin kocası buuu. Bu benim kocam, evimin direği, kalbimin sahibi, canımın içi"
Yani kafa dağıtmak ve biraz da gülmek için izlenebilecek bir film arkadaşlar.
2020'nin son günleri izlediğim diziyi şiddetle öneririm. The Morning Show 15 yıldır yayınlanan popüler bir sabah haber programının erkek sunucunun taciz skandalının ortaya çıkmasını ve gelişen olayları anlatıyor.  Dünyada yankı uyandıran #MeToo meselesine parmak basıyor dizi. 10 bölümü bir solukta bitirdim ve kadınların birlik olunca nasıl güçlü olduklarını bir kez daha görüyoruz. MeToo olayının aslında nasıl da büyük gizli kapaklı kalmış iç sızlatan yanlarının olduğunu açıkça gösteriyor. Bir çok kadının yaşadığı ancak dile getiremediği taciz olaylarını belki de açığa vurmalarına cesaret verecek bir dizi olmuş. 2. sezonu büyük bir hevesle bekliyorum. Çok kaliteli bir diziydi. Oyuncularını da çok beğendim. SYHN 'nin önerisi ile izlemiştim, teşekkürler Seyhancığım.

12 Yorumlar

  1. benimde beğendiğim filmlerden biri. En son aşk tesadüfleri sever 2 yi izledim tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ben de izledim güzeldi gerçekten de

      Sil
  2. Gupse Özay çok kıymetli biri. Onu daha çok ticari yapımlarda görüyoruz bu çok normal.. Herkes cebini düşünmek zorunda... Ama onu bir festival filminde görmeyi isterdim. Çünkü gerçekten entelektüel altyapısı güçlü biri olarak görüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. onun bazı abartılarını pek sevmem açıkçası ama bu filmde dozu iyi ayarlamıştı

      Sil
  3. Eltilerin Savaşı'nı biz de yeni izledik. Çok güldüğüm sahneler oldu ama bazı sahneler çok abartıydı. Bahsettiğiniz sahnede biz de eşimle kahkaha attık :)))) Selamün Aleyküm :)))) Diziye de göz atayım, merak ettim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ne komik sahneydi öyle değil mi :))

      Sil
  4. Bu kaçıncı oldu bilmiyorum.
    Baya bir karşıma çıktı eltilerin savaşı.
    Geçen sonuna denl geldim ama tamamını da merak ettim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. olsa da olur olmasa da bir film ama hoş vakit geçirilebilecek bir film olmuş

      Sil
  5. Ben de geçen hafta izledim, tatilken, sıkıcı gelmedi çok gülmediysem de ;)) Mutlu yıllar yeniden...

    YanıtlaSil
  6. Aynı sahneye birlikte çok gülmüşüz desene Fatma abla. Ben de çok gülmüştüm 3 tur dönme meselesine. Hiç fena bir film değildi. İyi sayılabilecek bir Türk yapımı komedi filmi diyebiliriz :) Çok sevgiler.

    YanıtlaSil