Bu yıl Doğum günümü çok çok özel kılan etkinliklerden ve en etkileyicilerinden biri de ; Umut Dalı Proje'sinin başlattığı, Pastamızı Çocuklar Üflesin Kampanyası oldu, İnstagramda rastladığımda öyle çok içimin yağları eridi ki, hemen iletişim kurdum organizasyon yapanlarla ve pastamı Ağrı Doğubeyazıt Üzengili Köyündeki bu harika, masum, güzeller güzeli çocuklara Doğum Günü Pastamı gönderdim. 

Benim yerime doğum günü pastamı onlar yedi ve  onların fotoğraflarına bakıp bakıp "iyi ki" dedim. Böyle güzel kalpli ve  yardımsever insanlar var hayatta, bu zorlu günlerde bana nefes oldu. Birazcık da olsun bu projeye destek olabildiysem ve o çocukların yüzünde gülücüğe vesile olabildiysem bu benim için en büyük Doğum Günü hediyesi.

İletişim kurmak isterseniz, instagramdan direk mesaj atın, hemen dönüyor Ali Bey size, sadece yapmanız gereken verdiği hesap numarasına 300 Tl yatırmanız. 30 kişilik pasta, içecek, tabak, çatal ücreti. Gerisini onlar hallediyor ve sonrasında size bu fotoğrafları atıyorlar.
İnstagram adresine bu linke tıklayıp ulaşabilirsiniz;

  PASTAMIZI ÇOCUKLAR ÜFLESİN








2 Yorumlar

  1. Daha nice keyifli, sağlıklı, gezmeli yaşlara Sevgili Fatma Hn. 🙏🏻🥂🌼
    Ne guzelllll bir uygulama. Çocukların bir gülümsemesi ömre bedel.

    YanıtlaSil