YOKOLUŞ-ANNIHILATION

Başrolünde Oscar ödüllü oyuncu Natalie Portman olduğu ve bilimkurgu sevdiğim için izlemek istedim. Ancak vakit kaybı olarak gördüm sonunda. Çok da olmamış bence.

Filmin konusu kısaca şöyle; Biyolog ve askeri geçmişe sahip olan Lena (Natalie Portman), 12 aydır askeri görevde ve kayıp olan kocası Kane (Oscar Isaac)’in akıl sağlığı bozuk bir şekilde ortaya çıkmasının ardından başına nelerin geldiğini öğrenmek için keşif ekibine katılır. Esrarengiz ‘X Bölgesi’ Amerikan kıyı şeridi boyunca genişleyen karantina altındaki gizemli bir bölgedir. Lena ve araştırma ekibi, geri dönüşün mümkün olmadığı X Bölgesi’ne adım attıklarında zaman kavramının karıştığı, akıl sağlığını bozan, mutasyona uğramış bir tabiata ve canlılara sahip bir dünyayla karşılaşırlar.

Ocean's 8
Bir de sinemada izleme gaflletinde bulundum. Bu kadar iyi oyuncuları, güzel kadınları bir araya topla ve vasat bir film çıksın ortaya. Yazık olmuş.

Ocean’s serisinde George Clooney'nin canlandırdığı Danny Ocean'ın kız kardeşi olan Debbie Ocean, beş yıllık bir hapsin ardından serbest kalmıştır. Ancak planı özgürlüğünü kazandığı gibi tatile gitmek ya da sakin bir hayata geçiş yapmak değildir. Debbie hemen yeni bir soygun planına girişir. Yıldızlar yağmurunun yaşandığı Met Galası'nı hedef alan Debbie, soygun için Lou, Nine Ball, Amita, Constance, Rose, Daphne Kluger ve Tammy'den oluşan mükemmel bir kadroyu toplar ve sekiz kişilik bu usta hırsız grubu, mükemmel soygun için kolları sıvarlar. En önemli hedefleri ise Daphne Kluger'ın boynundaki değerli gerdanlıktır..
HOMECOMING
Julia Roberts var diye izleyeyim sesim bu diziyi ama öyle sıkıcı ve gitmeyen bir yanı vardı ki, tüm bölümlerini izlemeden bıraktım ki, bu pek görünen bir durum değildir. İlk bölümde gizemli birşeyler olacağını hissediyorsun ancak ben tahammül edemedim yavaşlığına. Sonunu getirip seven olduysa haber versin.
Homecoming, askeri hayat ve sosyal yaşam çatışmasını konu alıyor. Julia Roberts’ın canlandırdığı karakter Heidi Bergman, askeri bir tesiste çalışan ve askerlerin sosyal hayata alışmasını sağlamaya çalışan bir sosyal görevlidir.

15 Yorumlar

  1. Hepsi ilgi çekici ve merak uyandırıcı.. Tanıtım için tesekkurler

    YanıtlaSil
  2. Yok oluş' u ben de izlemiştim ve gerçekten kötüydü 😑

    YanıtlaSil
  3. Yok oluş neydi öyle cidden yaaaa🤦🏻‍♀️Natalie Portman bile kurtaramadı filmi🤷🏻‍♀️

    YanıtlaSil
  4. Ocean 8 ben gidememistim ama arkadaşım gidip olumsuz yorumlamalar yapınca çok sasirmistim oyuncular güzeldi çünkü 😊 güzel bir inceleme yazısı olmuş kaleminize sağlık 😊

    YanıtlaSil
  5. Merhaba,
    Uzun zamandır blogları, bu arada sizin bloğu da takip edemedim. Elbette çok şey kaçırmışımdır.
    İnşallah yeni yılda, yeni bir heyecanla bloglarınızdan yararlanmaya çalışacağım.
    Her gününüzün yeni olmasını, her anınızın mutlulukla dolmasını dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok memnun oldum
      Her zaman beklerim
      İyi yıllar diliyorum

      Sil
  6. "Ocean's 8" genelde olumsuz eleştiri aldı.Belki de önceki filmlerden dolayı daha yüksek beklentiyle izlenildiği için de olabilir.
    Homecoming'i Julia Roberts için izlemek istemiştim,sonra vaz geçtim.Film yıldızları dizilerde bekleneni veremiyor bana göre.Diziler daha bir takım oyunu gibi.Tanınmış isimler dominant kalıyor.Genel uyumu yakalayamıyor sanki.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet size katılıyorum
      Belki sabretsem iyi olabilrsi ilk 2 bölüm çok sıkıcı olunca bıraktım

      Sil
  7. Şarkıcıları veya mankenleri dizide oynatırlar ya, Ocean 8 filmi ile de aynı eylemi yapmaya çalışmışlar. Kişilere göre senaryo yazılmış gibi. Beklentisiz izlediğim için keyif almıştım, çerez film kategorisinde değerlendirilebilir. Diğer iki eseri ise izlemedim.

    YanıtlaSil
  8. Merhabalar.
    Bilim kurgu filmlerini pek izlemem. Ama diğer iki filmden sonuncusu olan Homecoming dikkatimi çekti. İnşAllah ilk fırsatta izleme imkanı yakalayabilirim. Film tanıtımlarınız için çok teşekkür ederim.Emeğinize sağlıklar dilerim.
    Yeni yılda umutlarınız gerçek, mutluluklarınız sonsuz olsun. Mutlu yıllar...

    YanıtlaSil
  9. İyi veya kötü film seyredilmek bile güzel
    Yorum için teşekkürler hiç zaman harcamayalım o zaman bu filmler için

    YanıtlaSil