Yardımlaşma ve  dayanışmanın en güzel örneklerinden olan "askıda ekmek" uygulamasını duymayan yoktur. Bir benzerini gerçekleştiriyor Askıda Pasta Ekibi. Deprem Bölgesinden Ankara’ya gelen çocukların yüzlerini bir nebze olsun güldürmek amacıyla Pasta Şefi N. Berrak Gönül Çubukçu “Askıda Pasta” kampanyası başlattı ve şimdiye kadar bir çok çocuğa ulaştı. Berrak ile bu projenin doğuş hikayesini konuştuk.

RÖPORTAJIMIZIN TAMAMINI FATMAERDEM.COM'U TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ


Bu röportajı okuyup da size destek olmak isteyenler çıkarsa, size nasıl ulaşabilirler?

İnstagram hesaplarımızı verelim; @herteldenbutikpasta, @filizgokdemirkorea, @i_shechocolate, @ceylinthechef, @sbcilek bize direk mesaj yazarak ulaşabilirler.

Bize destek olmak için neler yapabilirsiniz?

Gülen gözler çoğalsın diye; pasta, kurabiye, börek, çörek alarak hediye ediyorsunuz.

Gülen gözlere umut olsun diye; plastik tabak, çatal, bardak, kaşık hediye ediyorsunuz.

Gülen gözlerin susuzluğu gitsin diye; içecek hediye ediyorsunuz.

Gülen gözler daha da çok gülsün diye; palyaço, sihirbaz, animatör, etkinlik hediye ediyorsunuz.

Bugün onlara, yarın bizlere… Birlikten güç doğar.

Şimdiye kadar kaç çocuğun yüzünü güldürüp, ağzını tatlandırdınız?

Yardımseverler ile birlikte askıda pasta ekibi el ele verip, yaklaşık 1 ayda; 350 çocuğa ve 50 kadına (kadınlar gününde deprem bölgesinden gelmiş)  umut aşıladı.

Hedefimiz ; pasta yemeyen çocuk kalmasın, özel günlerde ve her daim kadınlarımıza umut ışığını yakarak geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza umut aşılamak…

İnstagram hesaplarımızı verelim; 

@herteldenbutikpasta, @filizgokdemirkorea, @i_shechocolate, @ceylinthechef, @sbcilek bize direk mesaj yazarak ulaşabilirler.

1 Yorumlar

  1. Ne kadar anlamlı ve güzel bir proje. Emeği geçen herkese ve bizlerle paylaştığınız için size teşekkür ederim. Bol destekli olsun inşallah :)

    YanıtlaSil