Dün bir mesaj aldım Bir Dilek Tut Derneğinden Aslı, 29 Nisan özel bir gün, bugünde farkındalık oluşturmak için Derneğimizin simgesi olan Yıldız simgesi ile bir fotoğrafınızı instagramda paylaşabilir misiniz? dedi. Ben de seve seve bu teklifini kabul ettim ve bu vesile ile bağışımı yaptım. Bu yazıyı okuyan arkadaşım belki de bu vesileyle sen de bu yardım kampanyasına desek olup bir çocuğun dileğinin gerçekleşmesine katkı sağlarsın. Ne dersin?

29 Nisan Dünya Dilek Günü #hayatabaglayandilekler için sen de farkındalık yarat 🌟

Bir dileğin gerçekleşmesi çocukların gözlerinde paha biçilmez bir parıltıya neden oluyor. Siz de bu eşsiz deneyimin bir parçası olarak, dilek çocuklarımız ve ailelerine umut olabilirsiniz.

#WorldWishDay #CreateHope #birdilektut @makeawishturkiye #dunyadilekgunu

LİNK

Bu linke tıklayıp bağış yapabilirsin

Make-A-Wish ilk olarak 29 Nisan 1980 tarihinde, Lösemi hastası olan Chris Grecious’ın Polis olma dileğiyle başlayan bu serüven, günümüzde aktif olarak dünyada 50 şubeli en büyük dilek gerçekleştirme ağıdır ve 21 yıldır Türkiye’de de faaliyetlerine devam etmektedir.

Bu yıl “Dilek Umutla Başlar, Umut Seninle Başlar” diyerek, sizleri hep beraber yıldız olmaya davet ediyoruz.

Dünya Dilek Günü Kutlu Olsun 💫

Bu çorbada ufacık da olsa bizim de tuzumuz olsun. Ramazan da fitre, zekat vermek önemli. Umarım bir çocuğun hayali ve dileği gerçek olur. 

2 Yorumlar

  1. Çok güzel ve farkındalık yaratacak bir etkinlik 🙏 Sanırım sosyal medyada paylaşılıyor?

    YanıtlaSil