Absürt komedi filmi sevenlerdenseniz izleyin ne diyeyim :)  Öyle güçlü bir kadrosu var ki filmin izlemeden geçemedim. 9 Kere Leyla gibi de sadece 10 dakika değil de sonuna kadar izledim.  İzledim de anladım mı? Ya da ne anladım? 

Kalabalıklar içinde Metropol insanlarının yalnızlığı, sosyal medyanın çocuklar ve insanlar üzerine etkisi, ölüm ve kopuk ilişkileri anlatıyor diyebilirim. Filmdeki çocuk oyuncunun başarılı oyunculuğuna şapka çıkarabilirim, canlandırdığı karakter ise TV ve sosyal medyadan çok etkilenmiş, evdekilere kafa tutan büyümüş de küçülmüş sorunlu bir karakter. Filmdeki erkeklerin genel özelliği yalnızlıkları. Ölüm ve yalnızlık, arkadaşlık ve yalnızlık, aile ve yalnızlık , ilişkiler ve yalnızlık.. Toplumun artık kanıksadığı durumları hiciv etmiş.

Seveni kadar sevmeyeni olan filmin benim açımdan durumu; Ehhh seyretmesem de olurdu! cümlesiyle açıklanabilir.  Haluk Bilginer'in Masum ve Şahsiyet dizilerini izlemenizi şiddetle öneriyorum.

7 Yorumlar

  1. Bu ara Haluk Bilginer her yerde sanki.
    Ne çok dizi ve filmde oynamış.
    Maşaallah
    :))

    YanıtlaSil
  2. Sizde benim gibi beğenmeyenlerden olmuşsunuz,bende hiç hoşlanmadım ama baya seveni çıktı. Şahsiyet dizisini çok sevmiştim. Masum'u izlemedim.Listeye alayım.

    YanıtlaSil
  3. Komedi filmi beklentisi olmadan izlediğiniz surece; bence verilen mesajlar yerindeydi. Ben begenenlerden oldum. İzlemesem olur muydu? Haluk Bilginer oynadigi için, tabi ki olmazdi😉 Bu arada filmin adı 7 kere Leyla değil, 9 kere Leyla olacaktı. Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Leylaya ben de dayanamadım:) Film bulmak zor oldu benim için artık. Tavsiyeniz için teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil