Deniz Erten insanın ayarları ile oynuyor !

Bizlere diyor ki;

Artık Uyanmalısın
Simülasyondasın
Kıyam Et

Kuran-ı Kerim'deki Ayetlere İşaretlere dikkat çekiyor, atalardan gelen aktarım nasıl değiştirilir bununla ilgili çalışmalar yaptırıyor, insanın kendi Esmasını nasıl bulacağını anlatıyor, kainat ve beyin ilişkisini açıklıyor, kainatın bir rüya alemi olduğunu söylüyor, insanların tıpkı rüya alemindeki gibi uyuduğunu söylüyor, bilinç altı o kadar garip ki, kişiyi çok kolay manipüle edebilirsiniz diyor, uyanışı yaşayan kişinin kıyametinin koptuğundan bahsediyor. 

Zikir ehli kimdir? Müslüman nasıl teslim olur? Bilinçaltımızda nefsimizi nasıl telkin edebiliriz? Panik atağın asıl sebebi nedir? Kuran-ı Kerim'i kalbe doğru okumanın etkisi nedir? Ölüm kaç türlüdür? Şefaat kelimesinin anlamı nedir? İnsanın asli sorunu nedir? Allaha inanıyoruz ama Allah'a güvenmiyor muyuz? Gece namazları bilinç altını açığa çıkarır mı?  Allah makamı nedir? İlahi Mertebeler Nelerdir? Şirk nedir?
(Fotoğraf:2019/Ankara)
Kendi zaaflarımızla savaştığımızda iblis Müslüman olacak.
Tahiyyat oturuşu insanoğlunun en büyük dönüşüm yaşadığı noktadır.
İslami çalışmalar ve namaz, gözleri kapatan 70 bin perdeyi tek tek açar.
Kuran-ı Kerim'de geçmiş ve gelecekteki herşey yazılmıştır.
Boyut kapıları.
Zikir, nefes, şifa ve bilinç bağlantısı.
Nefesin beden ve beyine etkisi.

DENİZ ERTEN YouTube KANALI

Tüm bu konu başlıkları ile ilgili videolarını YouTube Kanalında bulabilirsiniz. Geçen yıldan beri okuyorum UYANIŞ/ İŞARET Serisi kitaplarını. Anlamak için sindire sindire, altını çizerek okuduğum için hala elimdeler. Çok farklı kapılar açtı benim gönlümde ve beynimde. Kendimizi bir çok yolla bulabilmemiz tabi ki mümkün. Herkes kendi anlayış durumuna göre bir şeylere inanır, onun peşinden gider. Önemli olan İLMİMİZİ ARTIRMAK. 

Allah  önce  karşıma Cemal Nur Sargut'u sonra Esin Çelebi'yi sonra da Deniz Erten'i çıkardı. Ben tüm işaretleri okumaya ve anlamaya çalıştım hayatım boyunca. Aklıma ve yüreğime ne doğru geldiyse o şekilde yaşamaya gayret ettim. İç sesime kulak veririm, O huzurda ise, dengede ise doğru yoldayım derim kendime. Siz de bir göz atın derim belki de benim gibi aklınıza ve gönlünüze hitap eder. 

Allahım İlmimizi Artırsın....

1 Yorumlar

  1. Geçen dinledim. Din adına tehlikeli sularda geziyor. Toplumun tepkisini toplayabilir.

    YanıtlaSil