Elazığ'da Çocuklar Üşümesin

Haftasonu Dilek Hocanın Singer Pfaf makinalarıyla  harika yastıklar diktik. Polar battaniyelerle birlikte Elazığ'a kargolandı hepsi.
Amacımız çocuklarımızın  bu zor şartlarda yüzünü güldürmek. Gülen yüz emojisi olacak diye çekinmiş başta Dilek Hoca ama sonra çocukların seveceğine karar vermiş. Bence çok da güzel oldu. 30'a yakın kadın harika bir dayanışma ve enerji ile bir araya geldik. Öyle harika yardımsever, becerikli kadınlar tanıdım ki, çok mutlu oldum. 
Singer Pfaf Dilek Hoca ve Gelincik Tasarım'dan Arzu'nun organizasyonuyla gerçekleşti etkinlik
Etkinliğe katılan kadınlar;
@dukkanankara, @elifcevikerdurmus, @elifinizleri, @gelinciktasarim, @ferdancndmr, @emineozkan, @atolyemotantik, @safiyekara06, @lapassionnome, @dilifeful, @kab-collection,@duru-taki-tasarim, @cafe-delizia, @ozlemhome-collection, @dikis-dunyasi, @oyanindusleri, @maviboncukanne, gulsum ozbek, hatice pekriz, @alevdr, @dikisim.moda, @filizpasaoglu59, @singerpfafdilekhoca, @mavianne
Tunalı Ramada Otel'in Delizia Cafesi bize ev sahipliği yaptı. Gülsüm Hanımın lezzetli pastaları ve çayı ile bu güzel yürekli kadınlarla sohbet etme fırsatımız da oldu.
Kadın dayanışmasına inanıyorum, birlikten güç doğar. "Kadın kadının kurdurur" derler, biz bu sözü çürütelim.Kıskançlıkları kilitli kutulara koyup kaldıralım. Birbirimize destek olup, omuz verelim. Keşke hep omuz omuza gönül gönüle olsak.
Size bir sır vereyim :) Başkalarına bir iyilik yaptığımızda aslında o iyiliği ona değil kendimize yapıyoruz. Daha iyi bir insan olmak için, daha güzel kapıların önümüze açılması için sebep yaratıyoruz. Bunun farkına varıp gönlü bol olanlara ne mutlu! 
Gönlünün ekmeğini yiyen kadınlara selam olsun......

0 Yorumlar