Televizyon kanallarında takip ettiğimiz diziler Ocak ayı girdiğinden beri yerini TV filmlerine, sinemalara bıraktı. Ocak ayının ilk haftaları TV'de reklamlar olmadığı için diziler de yeni bölümlerini yayınlamıyor. 21 Ocak haftasına kadar TRT hariç tüm kanallarda dizilerin yeni bölümleri 21 Ocak haftasında yayınlanacak. 

Kadın Özge Özpirinççinin ve çocuk oyuncuların başarılı performansı, konusu, sahiciliği ile sevdiğim dizilerden oldu. Şirin kadar kötü kalpli bir kız kardeşim olmadığı için şükrediyorum :) Şirin karakterini canlandıran Seray Kaya gerçekten de iyi oyuncu bize Şirin'i tüm iticiliği ile yansıtıyor.
İstanbullu gelinde Esma Sultan ile Garip'in geç buldukları saadeti yaşamaları beni mutlu ediyor. İyi oyunculuklar, kaliteli senaryo olunca demek ki bir kaç sezon sıkılmadan seyirciyi tutabiliyor diziler. Ufak Tefek Cinayetlerin 2. sezonu tam bir fiyaskoydu. Yapımcıların "nasıl olsa bir izleyici kitlesi var " diyerek rehavete düşmelerini affetmediğimiz doğrudur.  İlk sezonu kaçırmadan izlememe rağmen 2. sezon o da meraktan finali izledim çok ama çok kötü bir kısır döngü ve saçma sapan olaylarla dizide resmen Harakiri yaptılar.
Kadın ve İstanbullu Gelin'in yeni bölümleri olmayınca; internetten diiz izlemeye başladım. "The truth about the harry quebert affair"izliyorum şimdi. 10 bölümlük bir mini dizi. Kısa dizileri seviyorum. Öneririm merakla bir cinayetin aydınlatılmasını, ipuçlarını izliyoruz.

"You" önerdi arkadaşlar, ben 2 bölüm izledim ama sıkıldım. Yeni bir Dexter mı doğuyor? dedim ancak beni sarmadı pek. 
Konusu özetle şöyle;
Zeki bir New York'lu olan Joe bir kitapçı işletmektedir. Bir gün kitapçıya gelen Beck, Joe’nun ayaklarını yerden keser. Joe, ilk görüşte Beck’e aşık olmuştur. Joe, sevdiği kızın kalbini kazanmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Beck’i elde etmek için teknolojiyi kullanmaya başlayan ve onu her yerde takip eden Joe’nun takıntılı tavırları Beck’in en yakın arkadaşı Peach’ı şüphelendirse de ona engel olamaz. Joe, sonunda Beck’in takipçisi olmaktan çıkıp erkek arkadaşı olur.

12 Yorumlar

  1. Penn badgley, gossip girl de en sevdiğim karakterdi çok merak ediyorum bu diziyi 😊kaleminize sağlık

    YanıtlaSil
  2. İstanbullu Gelin geçen sezon izlemedim. Bu sezon severek takip ettiğim tek dizi. Güzel bir bilgilendirme yazısı olmuş. Eline sağlık :))

    YanıtlaSil
  3. Kadin favori dizim.Muhtesem oyunculuk.Ama yeni bolum gelsin artık..

    YanıtlaSil
  4. Ocak ayında dizi yayınlanmadığını ilk kez duyuyorum bu yıl sosyal medyaya düşmese yine haberim olmazmış 😂😂😂

    YanıtlaSil
  5. You dizisine dün başladım daha 1 bölüm izledim bölüm sonu heyecanlı bitti. Devam edeceğim sınavlar bitince 🙂 bir de netflixte Queer Eye diye bir program var 5 gey insanların hayatını değiştiriyor çok eğlenceli güzel bir program 😄

    YanıtlaSil
  6. Merakla bekliyoruz dizileri

    YanıtlaSil
  7. UTC bu sezon gerçekten tam bir fiyaskoydu..İstanbullu gelin cuma eğlencem oldu..arada jet sosyeteye gözatıyorum ama yalan dünya ve avrupa yakasından aldığım tadı birtürlü alamıyorum...bende mi sorun var Gülse hanıma nazar mı değdi bilmiyorum...yabancı dizileri not alıyorum ...bir gün kısmet olursa seyredicem inşallah...sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  8. You beni de sarmadı, Bodyguard a başladık, heyecanlı dizi.

    YanıtlaSil
  9. Ben de hep ocağın ilk haftası neden diziler yayınlanmaz diye düşünüyordum 😂😂 hem değerlendirme hem de güzel bir bilgilendirme olmuş dizilere dair teşekkür ederim. Mutlu akşamlar ❤

    YanıtlaSil
  10. Bu ara bize cok iyi geldi.Bir sürü güzel film izledik,müzik dinledik.Ama dizilerimi de özledim.
    Sevgiler kankim.

    YanıtlaSil
  11. arkadaşlar yorumlarınız için çok çok teşekkür ediyorum
    kusura bakmayasınız bazen çok yoğun oluyorum yorumlarınıza tek tek cevap veremessem kızmayın olur mu
    Hepinizi öpüyorum

    YanıtlaSil
  12. Bu dönem tv’den hiç dizi izlemiyorum ama bu süreçte yayımlanan filmler çok iyi oldu...

    YanıtlaSil