BANU İmza Kızın, İmza Karın ve İmza Ben üçlemesi ile hayatıma girdi, Onun gibi enerjik, pozitif, azimli, pırıl pırıl, başarılı bir kadını tanıdığım için kendimi şanslı hissediyorum, Hayalime Dokun seminerleri veriyor Banu. Çok faydalı olduğunu inanıyorum kadınlara bu seminerlerin. 
Seminerlerinden birine katılan ve hayalini gerçekleştiren bir kadının söyledikleri aşağıda;
"Banu hanım merhaba; Size daha öncede mesaj atmıştım size tekrar tekrar teşekkürü bir borç biliyorum. 9 ay önce Muzipo kozyatağında eğitmenlik yaptığım sırada yaptığınız toplantıda benim hayallerime dokunmuştunuz ve Erenköy b-fit şubesini devraldım bunun için size o zaman mesaj atmıştım yeriniz bende çok ayrı ama kafamda nasıl yapıcam nasıl başarılı olucam diye bir ton soru işareti vardı . O gün de dediğiniz gibi ben çok inandım çok çalıştım ve geçen ay İstanbul birincisi bu ayda Türkiye dördüncüsü olduk ciro ortalamasında evet hersey para değil ama bu başarı bana inanılmaz büyük haz ve mutluluk veriyor bu başarının farkında olmasınızda mimarlarındansınız iyiki varsınız iyi ki hayallerime dokunup bana güç verdiniz :)))"

BANU'dan Sizlere ;

Bir Hayalime Dokun semineri ile karşınızdayım sevgili okur. Biliyorsunuz belirli aralıklarla bu semineri veriyorum çünkü ben kadınlara takmış, kadınların daha farkında olmaları için kendi çapında çabalayan, elini taşın altına sokmaya çalışan, dürten bir kadınım. Kadın mutlu olmazsa bu toplum mutlu olamaz, kadın kendine güvenmezse çocuğuna kendine güvenmeyi öğretemez, kadın kendini sevmez kendini değerli görmezse kimse onu sevmez. Daha sağlıklı nesiller için daha sağlıklı kadınlar, bu kadar net. Sağlık deyince fiziksel sağlıktan bahsetmiyorum sadece. Ruhsal, zihinsel ve fiziksel olarak bir bütünüz. Bu çarkın parçalarından biri zedelenir ya da paslanır ise işte o zaman çark sağlıklı dönmüyor ve bu çarkı döndürecek kişi yine biziz.
Yıllardır kurumlara verdiğim vizyon, hedef, değerler seminerlerini harmanladım ve dört yıl önce Hayalime Dokun ortaya çıktı. Adının Pozitif Kadın Semineri olmasına gelince, bu hayatta her şeye rağmen pozitif olma gücünü nasıl ve nereden buluruz sorusuna yanıt buldurduğu için. Hepsi bu.
İki saat sürüyor, uyumuyorsunuz çünkü sürekli uygulamalar ve görüntülerle seminere katılıyorsunuz.
  • Yaşam amacımı bulamıyorum, bir vizyona ihtiyacım var!
  • Kendimi daha değerli ve önemli hissetmek istiyorum!
  • Anne oldum, işi bıraktım ama evden çalışmak istiyorum, ne yapabilirim?
  • Yıllar önce iyi bir üniversiteden mezun oldum ama hiç çalışmadım, şimdi iş hayatına başlamaya korkuyorum!
  • İş arıyorum, bulamıyorum, acaba yanlış bir şey mi yapıyorum?
  • İşyerinde hep kendi işimi yaptığımı hayal ediyorum, ama nasıl yapacağımı bilmiyorum!
Bu sorular zaman zaman aklınızdan geçiyorsa ne duruyorsunuz haydi kayıt yaptırın. Bu kez Avrupa Yakası’ndayız.
Yer: Etiler Happy Nest
Tarih: 6 Mart Cuma
Saat: 11:00 – 13:00 arası
İletişim: info@happynest.com.tr
Tel: 0212. 257.85.85
Not: Ücretlidir (100 TL)

3 Yorumlar

  1. Kitapları daha önce de görmüştüm. Okumalı diye içimden geçirmiş ve fakat unutmuştum. Teşekkürler paylaşım için. Şimdi okuma listeme yazıyorum hemen. Sevgiler... :)

    YanıtlaSil
  2. Ne kadar güzel. Istanbul da olsam kesin katılırdim. Belki bir gün Antalya ya da gelir :)

    YanıtlaSil
  3. Tam benim düşünce tarzım bir kadın. Ankara'ya gelirse haberim olursa(burada bana haber verir misin demek istiyorum Fatma:))mutlaka giderim.

    YanıtlaSil