Cok lezzetli ve kolay bir tarif verecegim sizlere,

Bize gerekli olan malzemeler: Hazir Pasta tabani, bir paket kaymak  ceviz ve kabak tatlisi 

Kabak tatlisini pisirdikten sonra miksirliyoruz. Pasta tabanina once oda sicakligindaki kaymagi suruyoruz. Uzerine balkabagi puresini ve dovulmus cevizi uzerine pastanin ustunu kapatip, bal kabagi puresi ile kaplayip ceviz ile susluyoruz. Serviste uzerine tahin dokuyoruz. Tam da yeme de yaninda yat bir lezzet oluyor. Kesin denemelisiniz, eminim cok begeneceksiniz. 

Yapilisini buradan izleyebilirsiniz bir TIK


Bu balkabakli pastayi ilk olarak Selda`da yemistim ve asik olmustum. Ancak kalorisi fazla olabilir uyarayim. Benim gibi bu islere pek de takilmiyorsaniz tam da size gore bir tarif. Seviyorum ben dotlarima yapmayi ve onlarin begenisini almayi. Dun Burcu ve Hale`nin dogumgunu icin yaptim ama Sibel de ne zamandir olsa da yesek diyordu. Tabi bir araya geldigimizde ofisteydik ve maskelerimiz vardi yuzumuzde. Cok dikkatli bir sekilde mesafemizi koruyup sohbet ettik. 
Yeni yil kutlamayi. hediyelesmeyi cok onemserim. Cam sakizi coban armagani arkadaslarima hediye almaya bayilirim . Bu yil pek bir yere cikamadik, gittigim sinirli sayidaki magazada da yilbasi konsepti bir sey bulmam mumkun olmadi. Nedenini bir magaza calisani acikladi. Genelde Cin˜den geldigi icin susler, aksesuarlar o nedenle yokmus. Kirmizi beyaz veya yeni yil konseptli ir sey bulabilmek neredeyse imkansiz. Belki webden hediye almak daha mantikli veya bu sene hediye almaktan vazgecip SMA'li Cocuklara bagis yapmali. En hayirlisi bu sanirim. Ve instagramda takip ediyorum hesaplari ve elimden geldigince katki sagliyorum, oneririm efenim.....

SMA Tedavisi icin  Mert Adrian e bagis yapmak icin :

TIK 

0 Yorumlar