GÜ NAY DINNNNN BARTUUUUU!!!!
GÜ NAY DINNNNN MELİKKKKKK!!!!!!!

Melikşah Altuntaş ve Bartu Küçükçağlayan'ın yaptığı instagram canlı yayınları Korona gecelerine magazin ve eğlence programı olarak damgasını vurdu. İlk günleri gece 00:30'da başlıyordu yayın, şimdi 00:00'da. 2000 kişi izliyordu ilk günlerinde 100 binleri gördüğü oldu, şu anda en az 50 bin 60 bin  kişi izliyor. İzleyemeyenler için YouTube'da kaydı yayınlanıyor. 
İnstagramda çok takipçisi olan  Mavi Tik'li ünlü isimleri yayına alıyor Bartu ve konuşmanın tam da ortasında tık yayından atıyor.
Bu yayının eğlenceli bir yanı da yorumlarla birbirine laf atan ünlüler. Programın müdavimi sanatçılar; Ezgi Mola, Enis Arıkan, Gülse Birsel, İrem Derici, Alican Ulusoy, Meriç Aral, Şebnem Bozoklu, Saba Tümer Aybüke Pusat, Boran Kuzum ve Kuşum Aydın.
Sık sık Kuşum Aydın'ın hikayesinde yayınladığı belgesel ve film betimlemelerini izleyip eğlendik çoğu zaman. Hatta birlikte yaptıkları Tik Tok videosu olan Üçlü Astral'ı izlemelisiniz.  Serdar Ortaç'ı da ara ara konuk aldıkları oluyor ve eski şarkılarını tekrar gündeme getirip Spotify'dan telif alan Serdar Ortaç'ın duasını aldıkları da oldu.  Zamane Beyaz Show'u diyebiliriz Mücbir Sebeplere. 

Mahocuma göre çok saçma ve boş muhabbet ve gıcık gülmeler. Ahmet Can ve bana göre kafa dağıtmaca, eğlence. Bazen boş boş gülmek saçmalamak ister insan öyle değil mi? Herkesin mesaj verme kaygısı olduğu instagram yayınlarına ara verip, böyle boş boş gülmeye de ihtiyaç duyuyor insan. 

Gülmenin eğlenmenin insanın ruhuna iyi geldiğini GÖRÜNTÜLÜYORUM. 
Bu adamlar niye boş boş gülüyor diyen insanlar VARDIR.

Türü cümleler artık onlarla özdeşleşti. "Vardır ve görüntülüyorum" diye biten cümle duyarsanız bilin ki, Mücbir Sebepler izleyicisidir.

Bir de ürün yerleştirme yapıyor ki sormayın, değme reklam ajanslarına taş çıkarır. Çok fazla izleyiciye sahip olunca markalar peşlerine düştü tabi; Mavi Jeans'den tut da Aygaz, Lipton, Eti, Domestosa kadar bir çok marka. 

Hele Bartu'nun arada "Karıcımmm" demesi arkadan gelen kahkaha sesleri ile daha da eğlenceli bir hale dönüyor yayın. Son günlerde Berrak Tüzünataç ve Enis Arıkan'ın Melikşah'ın evinden yayına katılması bizde "acaba bu gece kim gelecek, ne olacak?" heyecanı yaratıyor. 

Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz adlı bir magazin programı varmış ve onun sunucularını tiye alıp eğlenen Bartu ve Melikşah, Seren Serengil'e "Surad Reis" ismini takmaları, Bircan Bali'ye "magazin reis" demeleri komik.  

Hele de bayram gecesi yaptıkları program adeta TRT'nin yılbaşı programları tadındaydı. 

Sözün kısası uyku tutmadıysa, gülerek, relaks bir saat geçirmek isterseniz açın instagramda Bartu'yu ve Melikşah'ı bakalım siz sevenlerden mi olacaksınız yoksa nefret edenlerden mi?

BİZİ UNUTMAYACAĞIZ!
Cümlesi ile program sona eriyor....

4 Yorumlar

  1. Bartu denen herifi bir ben sevemedim sanırım, komik gelmiyor, uslubundan rahatsız oluyorum hani samimiyet derecesini ayarlayamıyor da laubaliliğe kaçıyor gibi. Her yerden engelledim görmemek için. Neden bu kadar uyuz oldum ona, bilmiyorum.

    YanıtlaSil
  2. Haberim var, zaman zaman izledim. Boş boş gülmek için ideal:) Arada lazım. Ben en çok böyle işlere anlam yüklemeye çalışanlara anlam veremiyorum:) Her şey eleştirilebilir doğru ama beklenti belli zaten. Gülmek için izleniyor, kimsenin dünyayı kurtarmak gibi bir iddiası yok. Bu arada Bartu`yu çok severim, bazen cıvık gelebilir. İlginç bir tiptir, yazdıkları, söyledikleri, hali tavrı farklıdır. Yaptığı müzik gibi. Yakından takip edenler bilir ancak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok haklısın
      biraz boş yapmak da iyi gelir bazı zamanlarda
      her şeyde anlam aramak niye ki :)))

      Sil