Aylin Çifci benim Aycim taaa eskilerden blog yazıları ve çizimleri sayesinde tanıdığım çok sevdiğim arkadaşım. Şimdi ünlü bir fotoğrafçı O. Öyle duygu dolu, etkileyici düğün fotoğrafları çekiyor ki, bir kare fotoğrafını görseniz hemen anlarsınız onun çektiğini.
Önemli olanın da "İmza" olduğuna değindi eğitimde Aylin. Yani sana özgü bir çizgi tutturmalısın, o fotoğrafı, resmi, yazıyı veya o işi gördüğünde insanlar; evet işte bu Mavianne'nin veya Aylin Çifçi'nin demeli.
Çok özel düğün fotoğrafları çekiyor. O tek başına bir dev gibi. Fotoğraflarındaki ayrıntıları oldum olası seviyorum. Ayrıntılara, detaylara ve insana kıymeti, özeni değerli kılıyor fotoğraflarını. Mütevazi, kendi gibi olan insanları çok seviyorum. Yapmacıksız, doğal. Aylin'in Podcast'lerini dinlemenizi öneriyorum. Spotify'da "Uzalılarla Konuşan Kız" yazdığınızda çıkıyor. Ankara'daki dünkü buluşmamızda birlikte Podcast söyleşisi yaptık. Yayınlandığında sizlere haber vereceğim.
 Fotoğraf: Aylin Çifci
 Fotoğraf: Aylin Çifci
Fotoğraf: Aylin Çifci

Dün Elvin Pekiyi ile Aylin Çifci’nin eğitimine katıldım. Bu iki güzel yürekli, çalışkan, üreten, yaratan kadın şöyle çağrı yapmışlardı eğitim için;
Bir işte yaratıcı olmak ayrı bir dal, o yaratıcılığı yönetmek ve bir marka oluşturmak ayrı bir dal. İkisini ortada buluşturup, markanızı yönetmekte faydalarını göreceğiniz bir eğitim veriyoruz.
Bu eğitimde

✨ fotoğraf üzerinden yaratıcılık
✨ insan ilişkileri ve fotoğraf
✨ plan dışı anlarda yaratıcılık
✨ fikir üretmek ve geliştirmek
✨ marka yönetimindeki gerçekler,
kararlar ve vazgeçişler ✨ deneyimler üzerinden izlenilmesi gereken stratejilerden bahsedeceğiz.
Marka Yönetimi ve Yaratıcılıkla ilgili sorularınızı cevaplarken de Formeo Dessert’in lezzetli ikramları bize eşlik edecek. bu kısım beni heyecanlandırıyor bak. soru, cevap ve kurabiye.
Gelin. Tanışalım. Konuşalım.
Bir daha Ankara'da eğitim olur mu? Biz de katılmak istiyoruz derseniz instagramdan Aylin'e ulaşıp mesaj atıp sorabilirsiniz. Sanırım talep olursa tekrarlayabilir bu eğitimleri.
Formeo, Diyetisyen Elvan Odabaşı'nın kardeşi Uğur Can Odabaşı ve Elvin Pekiyi ile birlikte oluşturdukları bir işletme. Onların kardeş dayanışmasını ve birlikteliklerini ayakta alkışlıyorum. Formeo Dessert'i Uğur işletiyor, nefis tatlıları ve sımsıcacık bir ortamı var cafenin. Lezzetli tatlılarından tadarak hem kitap okuyup hem de kaliteli müzik dinlemek isterseniz orası tam size göre bir mekan.
Küçük ve samimi bir gurup vardı eğitimde, Sera Ankara 'nın fotoğrafçıları ile tanıştım. Bu muhteşem mekanda fotoğraf çekimi yaptırmak harika olurdu gerçekten de. Mutlaka sayfalarına girip bakın, kendilerine ait bir mekan yaratmışlar, Eymir Gölü'nün yanıbaşında. Herkese tavsiye edebileceğim bir plato.
Zeynep Çenesiz Yarımca ise, genç bir girişimci Çorum'daki Arabica Coffee'nın işletmecisi. Onun da enerjisi, kendine güveni ve başarıları çok hoşuma gitti. Biz kadınlar birbirimizi desteklemeli ve motive etmeliyiz. Güzel şeyler yapan, çabalayan kadınları gördükçe çok mutlu oluyorum.

7 Yorumlar

  1. Sayende, senin gibi harika kadınlarla çalışmak mutlandırıyor, umutlandırıyor Fatmacığım, hepinizi takdirle, yürekten kutluyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "...harika kadınlarla tanışmak..." olacaktı ;))

      Sil
  2. Nacizane uyarı, soyadı ç harfiyle değil c ile yazılıyor.cifci olacak. Takipçisi ve arkadaşı olarak bundan rahatsız olduğunu biliyorum. Hatta burada yer verdiğiniz sunumda tanıtım posterine de yanlış yazılmış ama uyarmaktan imtina etmişti mütevaziliğinden.

    YanıtlaSil
  3. Çok istedim ama malum bebek halleri, gidemedim...

    YanıtlaSil
  4. Yazıyı okudukça pozitif enerji hissettim, bizim ülke olarak pozitif insanlara ve onların dokunuşlarına çok ihtiyacımız var. Emeklerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  5. Ne güzel insanlar tanıyoruz sayende:) Mutlu yıllar bu arada, yeni yılda da şahane yazılarını bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  6. Çok harika bir eğitim olmuş :)

    YanıtlaSil