Evimizin Sağlık Elçileri; Gaziantep, Bursa, İstanbul,  Çanakkale, İzmir, Eskişehir ve Kayseri'den sonra Ankara'ya geliyor. 

Toplantı, Ankara'da Çankaya Belediyesi Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi'nde 15 Kasım 2019 Günü saat 12:30'da, Balçiçek İlter'in sunuculuğu ve moderatörlüğü ile gerçekleştirilecek.

Dr. Özlem Cankurtaran'ın griple ve  Prof. Dr. Duygu Yazgan Aksoy'un diyabetle ilgili önemli bilgileri vereceği toplantıya ünlü tiyatro sanatçıları Nilgün Belgün ve Hamdi Alkan'ın yanısıra, Mavianne bloğunun yazarı Fatma Erdem katılım sağlayacak.
(Evimizin Sağlık Elçileri’nin ilk toplantısı 18 Kasım 2018'de Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin'in katılımı ve Balçiçek İlter’in sunumu ile gerçekleşti.)

ÇABA Derneği, uzun yıllardır ülkemizin ihtiyaç duyulan her bölgesine yardım götürmek, eğitimde fırsat eşitliği sağlamak ve çocuklarımıza umut olmak için çalışıyor. Evimizin Sağlık Elçileri ile evin karar vericisi konumunda olan kadınları, sağlıkla ilgili doğru bilgilenme, hastalıklardan korunma ve aile sağlığı konusunda bilinçlendirmeyi hedefliyor. 

Toplantılarda ayrıca katılımcıların da soruları aydınlatıcı bir şekilde cevaplandırılıyor. Evimizin Sağlık Elçileri kapsamında Türkiye’nin birçok ilinde düzenlediği  toplantılar sonunda tüm katılımcılara Evimizin Sağlık Elçisi sertifikası veriliyor.

Her evin bir sağlık elçisi olması için ÇABAlıyoruz!

Her şeyin başı sağlık diye yola çıkan ve Türkiye'nin dört bir yanında düzenlediği toplantılar ile ayrıca sosyal medya kanalları ile 'sağlıkta bilinçlenme'yi hedefleyen Evimizin Sağlık Elçileri; Sağlık Bakanlığı'nın ve Belediyelerin de desteğiyle bu sağlık kampanyasını yürütüyor.

Hastalandığımızda ilk başvurduğumuz kişi olan annelerimizin doğru bilgilendirilmesi, sağlık okur yazarlığının artırılması sayesinde farkındalık yaratılması amaçlanan bu eğitici toplantılara ünlüler de destek oluyor ve kendi sağlıklarını nasıl yönettiklerini anlatıyor. 

Ben de bu projeye "Evimin Sağlık Elçisi" olarak destek veriyorum. Sizi de 15'inde bizimle olmaya davet ediyorum.

7 Yorumlar

  1. aaaaa ne hoş!.. keyifli bir toplantı diliyorum... gidemesek de internette izleme şansımız olur umarım... bu arada, gaziantep toplantısı 18 kasımda yapıldı yazıyor.(bugün 11 kasım) tarihte yanlışlık mı var? di li geçmiş zaman mı yanlış kullanıldı?... sanırım o cümlede bir yanlışlık var..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler yorumunuza,
      Bugün 10 Kasım yalnız :))
      Haklısınız 18 kasım 2018'deydi toplantı yılını ekledim
      uyarınız için teşekkürler
      sevgiler

      Sil
  2. ahhahhaa tarih düzeltirken yanlış tarih yazmak... :)

    YanıtlaSil
  3. Aktifliğine hayranım mavianne, o kadar beğeniyorum ki.
    Sürekli aktif, duyarlı, capcanlı yaşantını.
    Hiç kaybetme bu güzelliğini.
    Okurken hep bunu düşündüm çünkü.
    Kucak dolusu sevgi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle mutlu oldum ki bu yazdıklarınızı okurken
      benim için çok değerli bu sözler
      doğru yansıtıyorum demek ki duygularımı, coşkumu, heyecanımı
      ne mutlu bana
      sizin de yüreğiniz ne güzel bunları ifade etme zarafetinde bulunmak başlı başına bir erdem
      teşekkürler

      Sil
  4. Bir aksilik olmazsa geleceğim Fatmacığım, konu da çok güzel, yapılmak istenenler de çok güzel.

    YanıtlaSil