GROW YOURSELF


Bu web sitesinin yazarı Tuğçe,  benim kızım, gelinim. Üniversitedeyken Yurt dışında Staj için neler yapmak gerektiğine dair bilgiye ulaşmak için araştırma yapıp pek de aydınlatıcı bilgi bulamamıştı. Bu nedenle de bu blog sayesinde yardımcı olmak istemiş kendi gibi bu konuları merak edenlerle. Erasmus+Staj Hareketliliği nasıl yapılacağı konusundaki tecrübelerini paylaşıyor bloğunda.  Erasmus'a nasıl başvurulur? Yurt dışına gitmek istiyorum ne yapmalıyım? Diye soran öğrenciler için bir rehber niteliğinde yazılar var bloğunda. 

Şu anda Tuğçe ve Fahir Kanada'da, Ottowa Carleton Üniversitesinde Çevre Mühendisliği bölümünde yüksek lisans yapıyor. Onların tecrübelerinden yararlanmak için Tuğçe'nin bloğundaki yazıları okuyabilir, yorum yaparak sorularınızı iletebilirsiniz.

Onlarla gurur duyuyorum. Üniversitenin ilk yılından itibaren hayal kurdular, hedef koydular ve bu hedefe ulaşmak için çok çalıştılar. Yabancı dillerini geliştirdiler, derslerine odaklandılar ve not ortalamalarını yükselttiler, sınavlara girdiler. Bıkıp usanmadan çalışınca ve emek verince hayallerin gerçekleşebileceğinin göstergesi oldular. 

Tüm gençlere önerim;
"Hayalinin Peşinden Koş!"  

2 Yorumlar

  1. çevreci aileee. pikiiii, erasmus stajı isteyenlere sölerim kiiii. faydalıııı :)

    YanıtlaSil