İstanbullu Gelin’in son bölümünde malum Burcu ve Osman evleneceklerdi. Düğün için Bursadaki Boran Konağının Bahçesi hazırlandı. Tüm organizasyonu gelinin annesi Siren yaptı. Siren’in düğünün ilk dakikalarında söylediği Ajda Pekkan’ın “Sana Neler Edeceğim” şarkısı ile herkesi şaşkına çevirdi. Çok yakıştı bu rol Defne Samyeli’ne.
Son zamanlarda gördüğüm en şahane gelinlikten bahsetmek istiyorum asıl sizlere. Siren’in kızına seçtiği gelinlik de böyle olmalıydı dedirtti bana. Sagaza Bridal markasının 2018 kolleksiyonundan tamamen Fransız dantelli, sırt dekolteli gelinlik 10 numara 5 yıldızdı. Zaten 10 usta 1 ayda bitirmiş bu gelinliği. Gelinlik Modeli arayan kızlar için güzel bir fikir bu gelinlik. Artık sıkılmadınız mı Straplez modellerden? Ben görmekten sıkıldım vallahi. Sanki başka model yok herkes bir straplezdir gidiyor kardeşim :))

Gelinliğin sarhoşluğu, düğünün şıklığı derken nikah masasında Burcu’nun “evlenmeyi kabul ediyor musunuz” sorusuna cevabının "Hayır" olması ise herkesi şok etti. Bildiniz dizi bu sahne ile bitti. Merakla Cumayı bekleyenler el kaldırsın. Süreyya'nın mor tuvaletini çok beğendiğimi söyleyemem bu arada. Esma Hanım ve Garip’in aşklarını görünce aşk her yaşta güzel, aşk taşı bile yumuşatıyor. Hayatınızdan sevgi ve aşk hiç eksik olmasın.

9 Yorumlar

  1. Gelinliği ilk etapta sevmemiştim ama gece salona girişlerinde ışıl ışıl çok şık duruyordu.
    Fragmanı bile bu hafta iple çekiyorum ben ♥

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten de gelinlik enfesti aynen sizin de söylediğiniz gibi Siren'den de bu beklenirdi. Tam bir İstanbullu Gelin hastasıyım cumayı sabırsızlıkla bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle favorim dizim tabi vatanım sensin ile birlikte

      Sil
  3. valla gelinliğe ben de bayıldım ki öööö dedirttirecek gelinlikleri bu yıl öyle tercih eden ünlüler oluyor ki onlara bi nevi örnek olur umarım diyorum!:)

    YanıtlaSil
  4. kıza o kadar sinir oluyorum ki gözüm gelinlik falan görmedi.
    mugeninlistesi.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hah hah hah çok hoşsun evet güzel çok güzel saçları da var ama itici bir tip sana katılıyorum

      Sil
  5. annemin dizilerinden. bizim hikaye izliyom ben. orcinali shameless ı da izleyip çok sevmiştimdi :)

    YanıtlaSil